Vad du bör Tänka på när du ska Köpa Klackskor – Köpa Högklackar Tips & Råd

fashion 601557 1280

Vill du få dem där söta skorna till det mest attraktiva priset? Det finns många saker du bör överväga när du ska köpa ett par skor. I denna artikel delar vi med oss av våra bästa tips för att köpa det där drömparet skor utan att tömma ditt bankkonto!

1. Tänk på din budget

Den gyllene regeln att komma ihåg här är att bara för att ett par skor är på rea betyder det inte att du faktiskt behöver dem. Om du redan har tre par svarta klackskor kommer du inte att bli mer trendig om du köper ytterligare ett till par. Det du kan göra är att ha en lista över de skor du behöver. Nästa gång du besöker butikerna, ha den listan till hands och håll dig till den.

2. Handla alltid i slutet av dagen

Ja det är sant. Under hela dagen sväller våra händer och fötter, så att köpa ett par skor på morgonen kan innebära betydande smärta för dig senare. Handla istället i slutet av dagen för att få rätt storlek. Dina skor blir mer bekväma och sitter mycket bättre när dina fötter har rört sig.

3. Ditt fotvalv

Om du tycker att det är svårt när du försöker hitta ett par bekväma skor kan det betyda att ditt fotvalv är problemet. För att vara säker, gör det här tricket. Blöt ner foten och trampa sedan på en bit vitt papper. De våta delarna du kommer att få på papperet kommer att avslöja din fotvalvstyp.

Till exempel, om du ser det mesta av ditt fotavtryck, har du troligen ett platt fotvalv. Om du ser att mittdelen av fotavtrycket saknas (det här är din båge), så har du högt fotvalv. Vet att en normal båge bara kommer att blöta halva papperet. Nu när du vet kan du lättare hitta rätt skor för dig!

4. Köp inte innan du har provat 3 storlekar

Enligt världskända skodesigners bör du först prova den skostorlek du bär. Köp dock inte det paret ännu. Prova en halv storlek större och en halv storlek mindre innan du bestämmer dig. Storlekar mellan märken varierar och ibland är olika skor inom ett märke inte lika. Så, fastna inte för siffrorna utan prova tre olika storlekar och låt dina fötter avgöra vad som är den perfekta storleken.

Om du fortfarande inte är säker på den rätta storleken föreslår fotterapeuter att du väljer den lite större storleken. För att komma till rätta med eventuell fotglidning kan du kompensera genom att placera en innersula i skorna.

5. Köp inte om du inte kan gå i dem

Detta är helt rimligt, men det är fantastiskt många kvinnor som väljer ett par skor som ser fantastiska ut, men som får dem att se ut som en kämpande anka när de går.

Det är inte bara obekvämt utan också farligt för dig att gå i skor som du inte kan balansera bra på. I det här fallet, oavsett hur vackert det paret klackar kan vara, köp något mer praktiskt. Spara dina pengar eftersom du realistiskt sett inte kan bära den.

6. Bli vän med säljassistenten

För de bästa erbjudandena, bli vän (på något sätt, inte bokstavligen, förstås) med säljaren. De är nyckelpersoner som hjälper dig att hitta precis det du vill ha utan att gå utanför din budget. För att inte tala om att du till och med kan få en betydande rabatt om du slår till!

Bli uppmärksammad på kommande reor och välj fantastiska skor som passar dig perfekt! Kundupplevelse och tillfredsställelse är alltid en nödvändighet när man gör affärer.

7. Se bra ut

Det kanske verkar lite besvärligt men att bära något snyggt och elegant får oss att må bra. Det betyder att du inte går på jakt efter ett par fantastiska klackskor med dina yogabyxor. Skorna kommer att tappa sin charm och du kommer att känna dig lite felplacerad och helt oförmögen att visualisera dig med det nya paret skor i en annan (mer elegant) outfit.

8. Tänk på fotproblem

Enligt fotterapeuter kan högklackade orsaka en rad allvarliga problem, såsom blåsor, ihoptryckta tår, inåtväxande tånaglar, neurom (nerver i foten som kläms), bensporrar, stressfrakturer, stukningar och skador i senor ( känd som tendinit). Detta är saker som är smärtaframkallande och svårt att behandla.

American Podiatric Medical Association rekommenderar att våra klackar inte är mer än 2 tum höga. Men ni vet alla att vi ibland behöver högre klackar än så. Så vad gör vi i det här fallet? Att välja en klack med en plattform. Grejen med skorna som har plattform är att du har en kortare klack eftersom fronthöjden i princip gör det! För att inte tala om att dessa fördelar kroppsvikten över på grund av sin större yta, vilket gör att damer kan ha mer stöd när de går!

9. Glöm trenderna för varje säsong

Nej, du behöver inte vara föråldrad och gammaldags. Det är bara det att om skon inte verkar fungera för dig så finns det ingen anledning att köpa den eftersom du såg den stå på modevisningen nyligen.

Ställ tillbaka den och fortsätt shoppa tills du hittar paret som komplimangerar din kropp. Till exempel kan en ankelstövel med en söt fotledsrem få ditt ben att se kortare ut, vilket särskilt är fallet när du redan har korta ben. Även om det är fantastiskt som ett par skor och trenden just nu, måste du se bra ut.

Lämna ett svar

Relaterade inlägg