Hur du Väljer den Bästa Handväskan för Olika Tillfällen

person 3356467 1280

Många kvinnor finner stor glädje i processen att göra sig redo – från smink till hår, till att välja ut den perfekta outfiten; att förbereda sig är verkligen den ultimata formen av egentid.

Men samtidigt kan beslut vara svåra att fatta och att vara redo att gå ut genom dörren bara för att hållas tillbaka av det skrämmande beslutet om vilken väska som är lämplig för tillfället du deltar i är en alltför vanlig händelse.

Om du har drabbats av denna obeslutsamhet tidigare, oroa dig inte; du har kommit till rätt ställe. Här är allt du behöver veta om att välja den bästa handväskan för olika tillfällen!

Som du vet finns handväskor i en mängd olika storlekar, färger, och designer. Och med det sagt är det inte konstigt att

Kontoret

Varje väska som du tar med till din arbetsplats måste vara två saker: hållbar och funktionell. Det är på kontoret som du tillbringar större delen av din tid så den kommer att utsättas för mycket slitage. De flesta kontorsarbetare brukar också ta med sig en uppsjö av föremål (lunch, bärbara datorer, tröjor, etc.) med sig till jobbet, och din väska måste kunna rymma alla dessa saker.

Våra två bästa val för kontorsväskor är en tygväska och en läderryggsäck. Tygväskor är kända för sin förmåga att relativt lätt bära en stor volym av föremål, och de är lika snygga som de är rymliga. Läderryggsäckar är på modet nuförtiden eftersom de är väldigt praktiska och kan se supersnygga ut. Du kan enkelt lägga in din bärbara dator i en läderryggsäck och få allt ryggstöd du behöver från den här väskan

Date

Dates är den perfekta tiden för att visa din partner att du fortfarande är snygg och elegant. Att välja en väska som passar bra med din outfit är absolut nödvändigt för detta tillfälle. Som sagt, du vill fortfarande välja en väska som är lika funktionell som den är på modet.

Vi rekommenderar att du väljer en väska som är söt och liten, men som låter dig använda dina händer fullt ut. Axelväskor och crossbody-väskor av den mindre sorten är definitivt rätt väg att gå!

Tjejkväll

Girls night är ett utmärkt tillfälle att visa upp alla dina senaste inköp för dina kvinnliga vänner. Det är också det ultimata tillfället att visa din känsla för mode. Ett djärvt modeval är perfekt för detta tillfälle.

Med allt detta i åtanke är den bästa väskan för en tjejkväll utan tvekan en clutch. Det är en fantastisk accessoar som kan lyfta utseendet på vilken outfit som helst och rymma allt du behöver för en natt ute på stan.

Cocktailparty och evenemang

Detta tjusiga tillfälle handlar om etiketten för småprat och att utöka ditt nätverk. Du vill framstå som ett proffs som har en stor känsla för stil och elegans. Cocktailpartyt kräver en stilren väska som inte kommer i vägen för allt ditt mingel.

En miniväska med kedja är ett gediget alternativ för alla cocktailpartyn eller formella evenemang. Den passar bra med i stort sett vilken klänning som helst och kommer inte att tynga ner axeln efter att ha burit den hela natten.

Brunch & lunch

Brunch och andra affärer på dagarna är mer avslappnade tillfällen som kräver roliga men flirtiga, avslappnade outfits. Det här är en plats där du kan lämna dina designerväskor hemma och låta dina billigare varor och vintagefynd lysa igenom.

I slutändan, det som verkligen betyder något när det gäller att välja en väska för brunch och andra möten är komforten och möjligheten att enkelt kasta den över din stol. Miniryggsäcken eller slingväskorna är båda bra alternativ för att göra just det!

Där har du det: väskor för alla tillfällen. Förhoppningsvis känner du dig nu väl rustad att ta världen med storm med en passande väska i handen eller runt axeln.

Lämna ett svar

Relaterade inlägg